Pestre.ro este un magazin online cu produse si accesorii pentru casa, curte si ferma, ce prezinta metode inovative in desfasurarea activitatilor din camp, solar, gradina, livada, podgorie etc.
Pestre.ro este partenerul constant in agricultura, bricolaj, horticultura, utlaje, farmacie fitosanitara; care livreaza produse certificate, de calitate si ofera consultanta gratuita.
Intr-o continua inovare, Pestre.ro, este destinat, gradinarilor…milioanelor de gradinari.
FUNDATIA – PRIMA CARAMIDA
Ca la fiecare constructie fundatia este cea mai importanta. Prima caramida am pus-o in 2015 cand din pasiune si dorinta de a veni in ajutorul gradinarilor, micilor fermieri si agricultorilor am inceput sa lucram la ceea ce astazi inseamna, Pestre, totul pentru casa, curte si ferma.
Drumul pana aici a fost presarat cu surprize, furnizori fara stocuri, comenzi neconfirmate, telefoane inutile, amanari, termene de livrare incorecte. Totul culminand cu pierderea recoltelor din cauza produselor neconforme, comenzilor intarziate si lipsei stocului.
Am crezut ca un magazin fizic ne va ajuta, dar realitatea ne-a aratat altceva, asa ca, am renuntat, dezvoltandu-ne abilitatile de comunicare si consultanta in mediul online.

pestre.ro

vezi website: pestre.ro

Categorii: