Pentru a citi acest articol vei avea nevoie de aproximativ 25 minute

În aceste vremuri incerte, în care pandemia a afectat activitatea în multe domenii și foarte mulți oameni au avut de suferit, nevoia de a identifica noi surse de venituri este tot mai prezentă.

Cum online-ul este singurul care, în ciuda problemelor sanitare și economice generale, cunoaște o ascensiune constantă, interesul pentru a afla care sunt cele mai importante metode de a face bani online sau bani pe internet este din ce în ce mai mare.

🤔 Cum să faci bani online?

Cum sa faci bani online

Online se pot face bani de multă vreme.

În funcție de cunoștințe, timpul disponibil, nivelul de experiență și implicare există numeroase soluții și variante pentru toți cei interesați de a câștiga online.

Variantele disponibile pot fi folosite atât pentru a completa veniturile, cât și ca metodă principală de a câștiga bani.

Sunt mult persoane pasionate de tehnologie și de online, care își doresc un job de acasă sau să facă bani din online.

Pentru că internetul are și capcane și sunt prezente și promisiuni false, în rândurile de mai jos vom trata și această problemă. Însă scopul principal este acela de a afla care sunt cele mai eficiente metode reale de a face bani online.

Dacă vrei să-ți completezi veniturile sau sa afli idei de făcut bani acasă, cu siguranță vei găsi aici multe răspunsuri. Informațiile de mai jos sunt doar despre modalități sigure de a face bani din online, ce răspund la următoarele întrebări:

  • Cum să faci bani din online?
  • Cum să faci bani de acasă?
  • Cum să îți completezi veniturile muncind de acasă?
  • Ce să faci să îți vinzi mai bine produsele în online?
  • Cum să faci bani în timpul liber?
  • Cum să devii freelancer?
  • Cum să eviți capcanele afacerilor online?

💰 Ce trebuie să știi dacă ești în căutare de idei utile să faci bani de acasă?

idei utile să faci bani de acasă

Cu siguranța, atunci când vine vorba despre un câștig suplimentar, care să necesite un efort mai mic și confortul casei, nimeni nu răspunde NU la provocarea vreau să fac bani. Internetul și diverse activități online s-au dovedit pentru mulți o sursă importantă de venituri sigure suplimentare.

Însă pentru a nu pleca la drum cu preconcepții va trebui să știi că:

🟢 Banii mai mulți nu vin fără muncă, implicare, ceva atenție și răbdare;

🟢 Pentru multe activități trebuie să posezi cunoștințe de calculator și de marketing digital;

🟢 Rezultate importante și câștiguri substanțiale se pot obține doar după o anumită perioadă de experimentare și învățare;

🟢 Sunt numeroase domenii de activitate în care se poate lucra exclusiv online în sistem freelancing;

🟢 Chiar și cei tineri și fără experiență pot ajunge să facă bani din servicii online;

🔴 Ofertele de la firme puțin cunoscute, care solicită bani în avans și care fac promisiuni spectaculoase, trebuie tratate cu circumspecție;

🟢 Da, în online se pot face și bani din nimic sau bani din activități ce nu necesită experiență. În funcție de talent, cunoștințe și nișa selectată, câștigurile pot începe de la câteva zeci de 💲 dolari sau euro pe lună, până la sume consistente.

🤑 Care sunt cele mai bune idei și metode de a face bani online?

metode de a face bani online

Există numeroase idei și metode de a face bani online. Faptul că Jeff Bezos, proprietarul Amazon, este printre cei mai bogați oameni din lume și afacerile lui au crescut și mai mult în pandemie, este o dovadă cât se poate de clară a potențialului domeniului.

💳 Iată care sunt cele mai importante 19 metode garantate de a face bani online:

1. Creează un blog

Dacă ești pasionat de un anumit domeniu și vrei să împărtășești cu cât mai multă lume plăcerea, experiența și entuziasmul tău, poți opta pentru această variantă de a face bani online.

Va trebui să ai câteva cunoștințe de WordPress sau despre platfoma pe care vrei să o folosești și ceva talent scriitoricesc.

Fie că este vorba despre un blog de nișă sau de unul generalist, dacă ești dedicat și îți vei ținti bine audiența, curând poți face ca el să producă și bani.

Crearea de postări interesante, educative, care să merite atenția, va ajuta la monetizarea lui și la strângerea unei audiențe care să îți aducă și venituri.

Prin administrarea unui blog sau a unei pagini de internet poți obține bani din:

✅ Postarea de bannere

✅ Marketing afiliat

✅ Vânzarea de cursuri

✅ Vânzarea de ebook-uri

✅ Donații recurente

✅ Recenzii, review-uri de produse

✅ Consultanță

✅ Activități freelancing

✅ Cursuri

✅ Influencing.

Un blog care este scris cu plăcere și oferă conținut de calitate va obține audiență și o rată de revenire a cititorilor bună. Blogul poate fi un instrument cu mai multe variante pentru a obține venituri online.

2. Marketing afiliat

bani din internet Marketing afiliat

O altă sursă de bani în plus pe lângă salariu poate fi reprezentată de affiliate marketing. Această metodă presupune să vinzi serviciile sau produsele unei firme contra unui comision. Se pot obține venituri folosind atât o platformă locală precum 2performat.ro, Profitshare.ro etc., fie o platformă internațională cum ar fi Affiliate-program.amazon.com, Partnernetworkebay.com etc.

Cu ceva cunoștințe de marketing, un blog, un site, rețele sociale etc. și un text de prezentare potrivit, poți vinde produsele care îți plac. Toate vânzările care se vor face prin intermediul link-ului tău îți vor aduce câteva procente din încasări. O audiență mai mare îți poate crește șansele de a obține mai multe venituri din online.

Pentru rezultate mai bune trebuie parcurse recomandările platformei și respectate cerințele comerciantului. În funcție de implicare și de efortul depus, veniturile personale pot fi completate cu succes. Există persoane care își dedică în totalitate timpul acestui tip de activitate și care obțin câștiguri consistente.

3. Activități de freelancing

metode de facut bani online Activități de freelancing

În cazul în care aveți cunoștințele și experiența ca fotograf, graphic designer, web designer, copywriter, translator, tester pentru platforme, game developer, etc. se pot face bani frumoși din aceste activități. Puteți obține o colaborarea punctuală cu firme sau chiar un contract cu o agenție dedicată.

Datorită dorinței de a apela pe proiecte, la serviciile unor persoane cu costuri mai mici decât cele pentru un angajat, căutarea și ofertele sunt din ce în ce mai numeroase pentru acest tip de activități.

Cei care au deja recomandări și un portofoliu, pot avea câștiguri substanțiale doar din activități prestate online. Freelancing-ul este una dintre cele mai bune metode se a obține bani online pe termen lung și de a câștiga mai mulți bani în timpul liber.

Printre cele mai cunoscute platforme sunt Freelancer.com, Upwork.com, Fiverr.com, Guru.com, HireHive.com, PeoplePerHour.com, etc. iar din România putem enumera: Liberprofi.ro, Congrazie.ro și FreelancerIT.ro. Acestea funcționează asemeni unor marketplace-uri unde cererea se întâlnește cu oferta de profesioniști independenți.

În funcție de domeniu, nișă, volumul de muncă, valoarea proiectului, activitățile de freelancing pot fi o sursă importantă de venituri din online sau chiar principala metodă de a câștiga bani.,

4. Deschide un canal de YouTube

castiga bani pe internet Deschide un canal de YouTube

Mesajele vizuale au cel mai mare impact asupra publicului și pot deveni cel mai repede virale. Astfel dacă vrei să faci bani online, te-ai gândit și te pricepi la a face educație într-un anumit domeniu de interes sau știi să fii plăcut și amuzant, un canal de YouTube poate deveni în timp o sursă de venit.

Mai nou, nu există limită de vârstă pentru a începe și orice tânăr visează să devină un vlogger cunoscut. De aceea canalul de YouTube este pe departe una dintre cele mai apreciate idei pentru un venit suplimentar ușor.

Posibilitățile actuale de a dispune de un telefon pe post de cameră și de programe de montaj film cu cost zero, reprezintă un mare avantaj pentru cei care vor să exploreze și să obțină bani dintr-o astfel de activitate.

Chiar dacă nu va fi deloc ușor să ajungi la numărul de abonați și vizualizări necesare, după ce vei fi trecut un anumit grad de notorietate, lucrurile se vor mișca de la sine. Evident creativitatea și implicarea vor juca un rol esențial în succesul pe termen lung.

5. Promovează-ți imaginea pe rețelele de socializare

fa bani online de acasa Promovează-ți imaginea pe rețelele de socializare

O altă sursă importantă pentru ce poți vinde să faci bani este aceea de a-ți promova imaginea pe cele mai importante rețele sociale.

Cu un număr suficient de abonați și postări convingătoare poți face publicitate și poți obține bani frumoși online din Facebook, Instagram, Pinterest. Pe astfel de canale se construiește imaginea și notorietatea personală, astfel se nasc influencerii și brandurile devin virale.

În ciuda numărului mare de utilizatori, cei care se remarcă cu adevărat sunt puțini și de cele mai multe ori vedete sau persoane publice. Însă în cazul atingerii celebrității dorite, sumele de bani câștigate din marketing-ul de acest tip pot fi mari și constante.

Eficiența metodei este valabilă și pentru cei care vor să vândă produse sau servicii pentru a-și completa veniturile.

Paginile de social media pot fi și o importantă sursă de promovare pentru brandul personal, pentru organizatorii de cursuri, evenimente etc.

6. Sondaje online

fa bani completand sondaje online

În cazul în care nu posezi abilități tehnice sau de marketing poți să faci bani online completând oferte de sondaje.

Chiar dacă se pot obține doar 5-10 dolari pentru o completare, aceasta este o idee de a face bani din nimic. Cu minimum de cunoștințe necesare, un pic de timp și urmărirea tuturor sondajelor postate de platformele dedicate, poți adăuga ceva bani la veniturile curente.

Aceste sume sunt acordate de firme de marketing sau de sondare a pieței care au nevoie de date și informații despre produse, preferințele clienților, tendințe, lucruri de evitat sau de dorit la un serviciu sau produs.

Printre cele mai populare amintim: Survey Junkie, InboxDollars, Branded Surveys.

👉 Procedura este simplă și poate fi accesibilă oricui.

7. Crowdworking

castiga bani online fara investitii prin crowdworking

Venituri online pot fi obținute și din crowdworking. Prin acest tip de activități online vei face parte, alături de alte persoane, dintr-un proiect cu anumite sarcini. Această formă de lucru este foarte asemănătoarea freelancing-ului, numai că aici vei lucra ca echipă, nu individual. Platforme de acest tip sunt: Mechanical Turk de la Amazon, Clickworker, Cloudcrowd etc.

La ora actuală există proiecte de tot soiul, de la cele de web design, traducere, copywriting, până la cele de realizare de testing de site, de încadrare corespunzătoare a produselor în categorii etc.

8. Vânzare template-uri, fotografii sau videoclipuri

cum pot castiga bani online din vânzarea de template-uri, fotografii sau videoclipuri

Dacă ești un fotograf pasionat și poți realiza imagini ce pot fi vândute pe platforme de stock images, poți face bani online și dintr-un astfel de job.

Sunt multe companii de web design, grafică sau publicitate online care au nevoie de fotografii profesionale și care cumpără de pe platforme de acest fel. Cele mai cunoscute sunt: SmugMug Pro, Shutterstock, iStock Photo, Etsy, Getty Images.

Și în cazul în care te pricepi să realizezi videoclipuri folosind anumite programe sau platforme există posibilitatea de a face un ban online din așa ceva.

Sunt numeroase firme și agenții care au proiecte și plătesc pentru filme, infografice, animații și orice altă formă de conținut imagine.

Una dintre cele mai extinse platforme este Envato Market. Aici poți vinde inclusiv module site, aplicații și software.

9. Trading online

vreau sa fac bani pe net trading online

În cazul în care vrei să îți plasezi banii pentru a face un profit, poți încerca și varianta de trading online. Poți tranzacționa, cumpăra și vinde valute, stock-uri, metale prețioase, cereale, criptomonede etc.

În funcție de pregătire, de experiență, de cunoașterea câtorva tehnici specifice și de apetitul pentru risc, poți opta și pentru această metodă de a-ți spori veniturile.

Menționăm că este un domeniu în care, dacă nu ești pregătit și informat sau nu ești îndrumat de o persoană avizată, profiturile se pot transforma repede în pierderi. Însă există cursuri și îndrumare, care te pot ajuta să devii chiar un profesionist.

Unele dintre cele mai cunoscute platforme online folosite și în România sunt: eToro, Interactive Brokers Erc, XTB, Firstrade, +500, AvaTrade.

10. Vinde produse unice sau handmade

vreau sa fac bani online din produse handmade

Dacă talentul tău este mai degrabă în zona de realizare de produse manuale, artizanale, află că le poți vinde și online.

Cu ajutorul unui cont pe o platforma de ecommerce dedicată sau a unui marketplace de handmade, poți promova mult mai ușor toate produsele tale de creație.

Prin vizibilitate și lărgirea pieței de desfacere, produsele se pot vinde mai ușor și poți face bani online, chiar și în această manieră. Câteva exemple în acest sens sunt platformele locale: Breslo.ro, Crafty.ro, Sassa.ro.

11. Vinde produse prin intermediul rețelelor de socializare

moduri de a face bani online Vinde produse prin intermediul rețelelor de socializare

Dacă îți pui întrebarea cum și ce poți vinde online să faci bani, fără investiții prea mari, ai aici un răspuns.

În cazul în care nu vrei să investești într-un site, magazin online sau blog, cel mai simplu pentru a-ți spori vânzările și veniturile este să alegi rețelele de socializare. Se pot vinde produse pe Facebook, Instagram, Pinterest.

Dacă știi cum să folosești platformele pentru a-ți crește audiența, angajamentul și a crea anunțuri plătite, atunci ai șanse să faci bani online din social media.

La capitolul ce poți vinde să faci bani există numeroase variante și soluții. Totul este să alegi produse aflate la mare căutare, pe care le cunoști, cu un preț accesibil de achiziție și cu un comision care să fie în favoarea timpului și efortului tău.

O variantă de produse ar fi tricouri personalizate cu imagini sau mesaje haioase.

Dacă știi care sunt tendințele pieței și cunoști și ceva marketing digital, veniturile tale online pot fi completate și pot crește în fiecare lună.

12. Amazon FBA

modalitati de a face bani online Fulfillment by Amazon, Amazon FBA

Prescurtare de la Fulfillment by Amazon, Amazon FBA, este pentru multe persoane o sursă constantă de venit. Și poate unul dintre cele mai des oferite răspunsuri la întrebarea cum să faci bani online.

Această modalitate de a face comerț digital este una în care Amazon, marele vânzător online, se ocupă de tot ce înseamnă gestionarea și livrarea unor produse pe care le poți trimite la depozitele lor.

Serviciul este comisionat cu un cost foarte mic și aduce cu sine toate avantajele unei platforme și logistici de comerț online, foarte bine puse la punct.

Platforma poate fi folosită de oriunde din lume. Nu trebuie să fii producător, să ai fabrică sau depozit pentru a te bucura de avantajele oferite. Respectând condițiile platformei și cunoscând ceva marketing digital, poți obține venituri frumoase din acest gen de comerț online.

Există și în România persoane care au reușit să obțină câștiguri importante apelând la această modalitate de a câștiga bani online.

De asemenea există și firme care vă pot instrui, ce și cum să faceți pentru a avea succes într-un demers de acest tip, așa cum sunt Amazonienii.ro.

13. Dropshipping

metode de a face bani pe internet dropshipping

Cu siguranță ai auzit acest termen de nenumărate ori și te-ai gândit și tu că aceasta este o modalitate foarte inteligentă și practică de a face comerț și bani online.

Dropshippingul funcționează ca o intermediere între producător și client. Într-un astfel de demers, tu nu vei vedea niciodată produsul sau marfa, ci doar te vei asigura că procesul decurge normal, că produsul este livrat și achitat și tu poți să îți încasezi comisionul.

Unele dintre cele mai utilizate și apreciate platforme de ecomerce pentru dropshipping sunt: WooCommerce, Shopify, Magento.

Există însă și variante locale precum iDropship.ro, care conectează comercianții români cu Europa. Pe site se poate crea cont de revânzător sau fabricant.

14. Vânzare de cursuri online

faci bani pe net din vanzare de cursuri online

Educația este cel mai valoros aspect din viața oricărui om. Ea trebuie să ne însoțească permanent și pe toată perioada vieții, nu doar pe parcursul evoluției profesionale. Astfel unele dintre produsele online cu cea mai mare căutare la publicul actual sunt platformele de cursuri online.

Datorită avantajelor oferite, respectiv un program flexibil, o programă ce poate fi parcursă oricând, din confortul casei și posibilității de a beneficia de suportul unui trainer, varianta de lecții online este astăzi cea preferată de mulți.

Dacă ești un expert și un profesor bun într-un domeniu și poți realiza o programă și un curs online de calitate, nu ezita să îți monetizezi munca și activitatea apelând la acest gen de educație și formare.

Cele mai cunoscute platforme internaționale sunt: Coursera, EdX, FutureLearn, Udemy, Skillshare, iar de la noi Eduweb.

15. Vanzarea unui ebook

faci bani de acasa Vanzarea unui ebook

În cazul în care ești un scriitor talentat sau un expert într-un domeniu poți alege această variantă de a-ți vinde creațiile. Sunt foarte multe persoane care preferă această metodă de a lectura ceva sau de a se informa în legătură cu o problemă de interes.

Poți vinde ebook-ul pe site-ul tău, pe o pagina de social media, prin intermediul unui blog sau influencer sau chiar printr-un articol de promovare într-o publicație unde poți găsi publicul tău.

Există chiar și edituri care te pot ajuta să realizezi o carte în acest format și să obții prin intermediul lor o piață adecvată de desfacere pentru produsul tău.

16. Tehnoredactare și traducere de texte

afaceri online cu bani putini Tehnoredactare și traducere de texte

În cazul în care scrii rapid și cunoști foarte bine o limbă de circulație internațională sau chiar și una mai puțin folosită, poți găsi online numeroase proiecte de acest tip.

Sunt multe firme care au nevoie de traduceri de documente, cărți tehnice, avize sau orice alt tip de materiale.

Cu cât mai multe limbi cunoști bine, cu atât poți câștiga mai mult. Câteva solicitări pe lună, realizate în timpul liber îți pot completa foarte bine veniturile.

Este o metodă în care te poți angaja doar atunci când vrei și cauți o soluție simplă de a obține bani online.

17. Meditații online

bani pe internet fara investitii meditatii online

Pentru că multe școli și clase continua să își desfășoare orele online, iar copiii nu mai primesc informațiile la fel, meditațiile online pot fi o altă sursă de bani din internet.

Chiar dacă nu există interacțiune directă, prin această metodă elevii pot compensa calitatea orelor și umple foarte bine golurile din educație, care sunt din ce în ce mai mari. În plus nu se va mai pierde timp cu deplasarea.

Pentru meditarea copiilor de clase primare, unde exigențele sunt mai mici, pregătirea online poate fi realizată nu doar de profesori calificați, ci și de persoane cu pregătire didactică, în ani terminali de facultate.

Acest tip de venituri este o posibilitate și pentru persoane care se pricep la anumite domenii de interes, inclusiv artistice, precum instrumente muzicale, pictură etc.

18. Asistent sau consilier virtual

castiga bani online de acasa Asistent sau consilier virtual

Din ce în ce mai multe firme de vânzări online, apelează la acest gen de servicii oferite clienților. Pentru că este mult mai simplu, mai practic și mai sigur sanitar, mulți preferă să apeleze la un consilier sau asistent virtual pentru a face cele mai bune achiziții.

Un astfel de asistent de cumpărături este foarte bun atunci când nu știi anumite detalii despre produse și ai nevoie de un sfat avizat.

Jobul este pentru tine în cazul în care îți plac vânzările, cunoști bine anumite categorii și genuri de produse și ești dispus să oferi clienților ce cumpără online acest gen de servicii. În plus poate fi și o metodă de a obține venituri online, în cele mai sigure condiții.

19. Câștigă bani online gratis

Câștigă bani online gratis

O altă metodă de a obține ceva venituri, folosită mai ales de cei care vor să-i utilizeze tot online, este să urmărească diverse reclame sau filme sau chiar să lase laptopul sau pc-ul deschis pentru o perioadă de timp. Astfel de platforme sunt: Swagbucks, InboxPounds, iRazoo, SuccessBux.

Foarte multe dintre activitățile care pot aduce bani în online țin de domenii de freelancing, marketing sau vânzări, care pot fi prestate pentru firme, site-uri și agenții online. Însă există și soluții pentru cei care vor să completeze un sondaj sau să facă bani urmărind reclame.

Cele mai bine plătite joburi online sunt disponibile pe platforme internaționale și presupun pe lângă calificare și competențe în anumite domenii și o bună cunoaștere a limbii engleze.

Există multe platforme pe care pentru a încasa banii este nevoie de logare. Pe anumite platforme și de creare unui cont de un anumit tip, cum ar fi PayPal.

Cum să nu faci bani pe internet?

😡 Metode false de îmbogățire online

Internetul este și un loc în care au loc și numeroase escrocherii și înșelătorii. De aceea, toți cei care vor să facă bani online trebuie să se țină departe de toate afacerile care prezintă riscuri sau oferte prea bune ca să fie adevărate.

Cum să nu faci bani online

👎 Înființarea de magazine online care nu vând nimic

👎 Vânzarea de produse care nu există;

👎 Câștigare de premii, la care nu v-ați inscris;

👎 Scheme piramidale;

👎 Softuri de pariuri, care să ajute la câștiguri online;

👎 Premii a căror revendicare necesită bani;

👎 Phishing sau clonare de carduri;

👎 Orice formă suspectă de a obține bani online.

De reținut

🔴 Dacă nu știi despre ce este vorba și nu cunoști domeniul, nu crede în promisiuni și nu te asocia cu persoane necunoscute.

🔴 Nu te băga în nicio schemă sau propunere care este ilegală sau care implică investirea unor sume mari de bani.

🔴 Nu da niciodată date personale sau bancare importante unor străini.

⚠️ Riscurile există și pentru afaceri obișnuite, cu atât mai mult atunci când lucrezi doar online. Nu există o formula magică pentru îmbogățire rapidă sau peste noapte!

📌 Concluzie

Există foarte multe idei și metode de a face bani online. Unele dintre ele pot aduce venituri de doar câțiva cenți, altele de mii de dolari sau euro.

În funcție de pregătire, experiența într-un domeniu sau în marketing digital, de timpul disponibil și de implicare, avem de unde alege surse pentru un venit suplimentar. Multe încercări pot duce la idei care în timp pot deveni afaceri online profitabile.

Sunt foarte multe persoane, adulți, tineri, seniori care pot apela pentru un venit suplimentar la unele dintre metodele de a câștiga bani online, menționate mai sus.

Aceste metode se adresează tuturor celor care caută idei de a face bani în timpul liber, idei pentru a-și completa veniturile obținute din salariu, idei de afaceri online.

Care sunt cele mai bune idei și metode de a face bani online?

Crează un blog
Marketing afiliat
Activități de freelancing
Creează un canal de YouTube
Promovează-ți imaginea pe rețelele de socializare
Sondaje online
Crowdworking
Vânzare template-uri, fotografii sau videoclipuri
Trading online
Vinde produse unice sau handmade
Vinde produse prin intermediul rețelelor de socializare
Amazon FBA
Dropshipping
Vânzare de cursuri online
Vanzarea unui e-book
Tehnoredactare și traducere de texte
Meditații online
Asistent sau consilier virtual

Cum să nu faci bani online?

Vânzarea de produse care nu există
Câștigare de premii, la care nu v-ați inscris
Scheme piramidale
Softuri de pariuri, care să ajute la câștiguri online
Premii a căror revendicare necesită bani
Phishing sau clonare de carduri
Orice formă suspectă de a obține bani online

Categorii: stiritutorial

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie al Politicii de Confidențialitate și cel din pagina Termeni și Condiții.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Setări

Când vizitezi orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul tău, mai ales sub formă de cookie-uri. Poți configura mai jos setările personale.

Statistici despre trafic

Google Analytics
Folosite pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul nostru. Aceste cookie-uri ajută la furnizarea de informații despre valorile numărului de vizitatori, rata de respingere, sursa de trafic etc.
  • _gid
  • _ga

Save
Accept toate cookie-urile
  • Cont Nou
Ai uitat parola? Introdu adresa de email cu care ai creat contul și vei primi un link pentru a crea o noua parolă.
Coș0
There are no products in the cart!