T&D ProElectric, societate comerciala cu capital integral privat, activeaza in Romania in calitate de distribuitor de componente si sisteme de distributie a energiei electrice de ultima generatie pe plan mondial.

Prin sistemul propriu, T&D ProElectric asigura proiectarea, executia si punerea in functiune a instalatiilor de alimentare cu energie electrica contractate la standarde de profesionalism impuse de Electrica S.A., CEZ S.A., E.ON S.A..

Ne propunem sa dam dovada de seriozitate si promptitudine, sa valorificam la maxim resursele materiale si umane de care dispunem, sa ne unim fortele cu partenerii si clientii nostri pentru asigurarea unor produse sau servicii de cea mai inalta calitate precum posturi de transformare sau echipamente de medie si joasa tensiune.

Toate echipamentele comercializate de T&D ProElectric detin certificare de produs conform standardului international ISO 9001/2000, acestea fiind insotite de certificate de conformitate si calitate.
Pentru viitor, firma noastra vizeaza o dezvoltare rapida, diversificarea gamei de servicii puse la dispozitia clientilor, precum si aducerea unui suport activ la dezvoltarea mediului de afaceri din Romania.

td-proelectric.ro

Vezi website: td-proelectric.ro

Categorii: