Pentru a citi acest articol vei avea nevoie de aproximativ 9 minute

Fiecare afacere, pentru a fi cât mai profitabilă, trebuie să se diferențieze prin ceva de toate celelalte business-uri din domeniul în care concurează și să recurgă într-o manieră cât mai originală la mijloacele de optimizare și de promovare disponibile. În funcție de particularitățile activității, de regiunea și publicul căruia i se adresează, soluțiile alese trebuie să fie creative și cât mai adecvate.

Chiar dacă algoritmii Google se modifică și se updatează permanent, aceste schimbări implică diferit anumite regiuni și nu se aplică identic peste tot. În funcție de specificul piețelor pe care se dorește promovarea, practicile agreate pot fi diferite. De aceea apelarea la serviciile unei agenții specializate in optimizare seo romania poate fi cea mai adecvată variantă pentru a ajuge mai ușor la rezutatele dorite.

Simpla prezență în mediul online a unei afaceri nu mai este de multă vreme un avantaj, atâta timp cât nu este susținută și de servicii de optimizare și de promovare adaptate domeniului de activitate și publicului vizat. Exigențele celor care caută și modalitatea lor de a consulta ofertele s-au schimbat mult în ultima vreme, iar cei care doresc să aibă parte de cea mai bună vizibilitate trebuie să țină mereu seama de orice noi modificări apar.

Ce include serviciul de optimizare seo?

Înfuncție de domeniul de activitate, de cuvintele cheie alese pentru care se dorește optimizarea și de competitivitate, strategiile de optimizare și bugetul pentru promovare pot varia foarte mult. De aceea, de cel mai multe ori, de la lansarea site-ului și până la ajungerea lui într-o poziție de pe prima pagină, procesul poate fi unul destul de complex și anevoios.

Apelarea la o agenție specializată, care se poate ocupa de toate etapele implicate în procesul de optimzare este cea ai bună alegere. Pentru a atinge un grad cât mai înalt de performanță, un site are nevoie să fie conceput și structurat conform intențiilor vizate, încă de la început.

Optimazarea on page este prima etapă, extrem de importantă, în procesul de construire și susținere a unei afaceri online. Harta site-ului, structura paginilor, indexarea, meta titlurile, titlurile, descrierile, imaginile, materialele video, conținutul text etc. , toate trebuie să fie ralizate ținând cont de exigențele actuale ale motoarelor de căutare și de preferințele utilizatorior vizați.

Nu uitați niciodată să aveți în vedere realizarea unui conținut cât mai variat, detaliat și de cea mai bună calitate, asigurâdu-vă ca el să fie cât mai relevant pentru motoarele de căutare și cât mai interesant pentru orice vizitator în site. Un blog, în care să publicați periodic articole de interes despre servicii, produse, caracteristicile și avantajele lor poate fi foarte util în acest sens.

Experiența de navigare oferită de un design și o grafică prietenoase, imagini și informații cât mai detaliate, găsirea ușoară a tuturor elementelor de selecție a căutărilor, de comandare a produselor și de contactare a vânzătorului pot fi elemente de diferențiere față de concurență.

La ora actuală timpul petrecut pentru consultarea ofertei este un criteriu extrem de important pentru a vă asigura un ranking cât mai bun, o rată de revenire în site cât mai bună și implicit cât mai multe vânzări.

Nu uitați că la ora actuală cele mai multe căutări se realizează de pe dispozitive mobile și fiecare pagină de pe site-ul vostru obligatoriu trebuie să fie responsive și ușor de consultat de pe orice tip de display.

Optimizarea off page, prin procesul de link building este o altă etapă extrem de importantă în procesul de optimizare seo. Schimbul de link-uri cu alte site-uri, postarea de articole în publicații centrale cu vizibilitate foarte bună sau de specialitate sunt foarte utile pentru a câștiga o poziție cât mai sus în clasament. Calitatea link-urilor plătite sau gratuite contină să fie un element de optimazare seo extrem de util.

Nu uitați niciodată de conectarea la rețele sociale și de postarea cu regularitate de materiale informative cu un impact cât mai putenic, care să merite să primească multe like-uri și să fie share-uite. Social media, prin varietatea canalelor, este o modalitate de interacțiune cu persoane de toate vârstele, preocupările și interesele și merită să fie exploatată cât mai bine pentru a atinge scopul dorit, respectiv acela de a ajunge cât mai simplu la catergoriile publicului vizat.

De ce să apelați la servicii unei agenții de optimizare SEO din România?

Fiecare piață și fiecare domeniu de activitate implică anumite particularități și caracteristici pe care doar o agenție familiarizată cu servciile de optimizare seo din acea regiune le cunoaște foarte bine. Modalitatea de prezentare a informației, de promovare a produselor și bugetul alocat ajungerii la publicul vizat pot fi diferite de la o regiune la alta. În funcție de motoarele de căutare preferate și de cele mai accesate canale de comunicare, identitatea și promovarea poate lua diverse forme.

În țara noastră cel mai folosit motor de căutare, în proporție de peste 90%, este Google. Așadar oprimizarea seo romania trebuie să țină seama covârșitor de algoritmii și exigențele acestui motor de căutare. Iar promovarea plătită va produce cele mai bune rezutate dacă va fi realizată prin Google Ads.

Pe piață există numeroase agenții de optimizare seo romania, ce oferă numeroase alternative de servicii SEO . Unele sunt noi, altele au în spate ani buni de experiență. Și la unele și la altele puteți găsi specialiști care vă pot conduce la poziția vizată. În fucție de buget și de competitivitatea pe cuvintele cheie pentru care se dorește promovarea, atingerea scopului propus presupune întotdeauna răbdare și testarea mai multor strategii.

Mediul online oferă numeroase instrumente de măsurare și de scalare a campaniilor seo și de marketing, care sunt ușor de folosit, cu date în timp real și care pot oferi informații extrem de variate și de utile pentru redirecționarea acțiunilor viitoare. Monitorizarea permanentă și realizarea periodică de rapoarte de analiză cât mai detaliate pot fi foarte practice în acest sens. Printre cele mai utilizate tool-uri menționăm: Ahrefs, Majestic, Screemingfrog, Deepcrawl.

Dacă nu dispuneți de timpul necesar sau nu aveți răbdare să învățați și să puneți în practică strategi SEO, pentru a beneficia de cele mai bune rezulatate, în cel mai scurt timp, este bine să apelați la agenții SEO specializate, care dispun de personal cu experiență în realizarea acestui tip de optimizare. Aceasta este cea mai simpă și mai sigură modalitate pentru a ajunge la rezultatele dorite cu un minim de efort, lăsând în seama specialiștilor acest demers, care nu ține de domeniul vostru de activitate.

O agenție dedicată pentru servicii seo romania poate fi cea mai eficientă, avantajoasă și rentabilă modalitate pentru a obține în cel mai bun timp cu putință vizibilitatea dorită, o rată de conversie cât mai bună și o poziție pe prima pagină a căutărilor, după cuvintele cheie vizate. Însă nu pierdeți niciodată din vedere că rezultate organice spectaculoase nu pot apărea peste noapte și o agenție serioasă este doar aceea care vă ajută cu prudență, răbdare și crativitate să ajungeți în timp realist la rezultatul mult dorit.

Care sunt principalele avantaje ale apelării la o agenție specializată în servicii de optimizare seo?

Un specialist bun se recunoaște de la prima întâlnire. Pentru a avea garanția că faceți cea mai bună alegere a agenției SEO cu care decideți să lucrați va trebui să vă ghidați după o serie de criterii de diferențiere, deosebit de importante pentru o colaborare fructuoasă, cu cât mai multe rușite. O agenție seo romania dedicată va veni întotdeauna cu o serie de avantaje, printre care menționăm:

 • cât mai multe proiecte aflate în potofoliu
 • experiența unei persoane pregătite, care să se ocupe de optimizarea seo a site-ului vostru
 • recomandări din partea clienților mulțumiți
 • oferirea unui raport seo periodic, cât mai detaliat
 • existența în portofoliu a altor companii din domeniul în care activați, pentru care pot fi furnizate rezultate
 • oferă propuneri și alternative pentru găsirea celor mai bune metode și strategii de optimizare SEO
 • realizează un audit seo inițial al site-ului vostru, pentru a vedea de unde plecați și unde ajungeți cu fiecare nou raport
 • monitorizează în permanență cele mai importante date
 • include periodic și o analiză a concurenței și eventual soluții pentru a vă diferenția de aceasta
 • pentru cele mai bune rezultate dispune de specialiști, inclusiv cu cunoștințe de programare și de copywrititing
 • este la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu modificările survenite în algoritmii motoarelor de căutare.

Așadar procesul de optimizare SEO este unul complex și dinamic, în care este nevoie de cunoștințe temeinice, de creativitate și de suficientă experiență pentru a găsi cele mai bune soluții pentru ajungerea la publicul țintă vizat și la obținerea rezultatelor dorite.

Datorită accesului nelimitat la internet și la o tehnologie din ce mai performantă, la ora actuală concurența reală s-a mutat în mediu virtual. Acest mediu este unul extrem de dinamic și versatil, cu numeroase schimbări și provocări, cărora le putem face față doar apelând la multă imaginație și la un buget corespunzător. Fiecare piață are particularitățile ei și presupune aplicarea unor măsuri adecvate și personalizate. Pentru a obține performața, o poziție cât mai bună în căutările publicului vizat și o rată de conversie cât mai bună este mereu nevoie de priceperea, updatarea și know how-ul unei agenții optimizare seo romania cu experiență, așa cum este Edcora.

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie al Politicii de Confidențialitate și cel din pagina Termeni și Condiții.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Setări

Când vizitezi orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul tău, mai ales sub formă de cookie-uri. Poți configura mai jos setările personale.

Statistici despre trafic

Google Analytics
Folosite pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul nostru. Aceste cookie-uri ajută la furnizarea de informații despre valorile numărului de vizitatori, rata de respingere, sursa de trafic etc.
 • _gid
 • _ga

Save
Accept toate cookie-urile
 • Cont Nou
Ai uitat parola? Introdu adresa de email cu care ai creat contul și vei primi un link pentru a crea o noua parolă.
Coș0
There are no products in the cart!